1a maj och nytt jobb

I veckan fick jag ett glatt besked om ett nytt jobb. Woohoo! Det börjar i augusti och mer information kommer längre fram här på bloggen, det är ett bra märke och vi kommer förhoppningsvid förändra mycket inom branschen. Vi firade med Piper Heidsieck champagne, spanska jordgubbar med vispgrädde och lite ost. 
 


I samma veva är det valborgsmässoafton och första maj och besök på landet med föräldrarna. Trots vädret som är kallare än i påskas. 
 
Och som vanligt så måste man stanna till på loppisen i Julita, där köpte vi en bakelit sked för 5kr och kollade in mer vad dem hade.
 

Några saker får vi ta på hemvägen, kanske till och med den här rosa lilla rosa lampa för 375kr.
 
 
 
 
Vi märkte först att mamma hade glömt kylväskan med all mat hemma i STOCKHOLM. Det innebar att hon då snabbt hoppade i bilen tillbaka till Stockholm som tar två timmar en väg. Jag aldrig sett mamms dra iväg då snabbt på en grusväg som denna gång. 
 
Pappa och jag började med att starta en brasa hemma, städa upp i sovrummen, städa bråte i hagen där en gammal körsbärsbuske en gång stod stolt på andra sidan gata från vårt landställe. 
  
Imorgon kanske det bär av till lite vintage/retro/loppis ställen i Katrineholm. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback