Påskhelg & Vintage

Påskhelgen spenderades i år med mina föräldrar på vårt landställe i Sörmland mellan Katrineholm och Julita.
 
 
Mycket tid spenderades i trädgården med pappa med att rensa bort allt bråte från hösten. Trädgårdsarbete är den bästa formen av en helhets träning i armarna, magen, ryggen etc, som tycker att det är jobbigt med trädgårdsarbete. Här kommer dock en del av resultatet från helgens slit.
 
 
 
 
Sedan måste man såklart alltid besökan det hemliga Vintage stället för att se om man kunde göra några Vintage fynd. I Helenas mormors gamla hus kryllar det av saker i köket, barnrummet och de två vardagsrum som finns. Tyvärr hade hon inte öppet, men som stammisar kunde mamma och jag kicka runt lite i alla fall. Här kan du hitta tyger, möbler, glas, kläder, accessoarer, inredning etc. Den här helgen hittade en turkos klänning och en lång vit klänning för endast 500 kr tillsammans. Några fläckar på båda klänningar som nu hänger i badrummet på torkning.
 
 
Vintagekläder är i många fall billigare utanför storstäder och kostar en väldigt liten summa jämfört med t.ex. Stockholm. 
 
 
Det blev även ett besök på Ove Schröders Auktion (bilder kommer snart), besöka ett ny loppis i äsköping vid ICA samt en liten loppis runda i samband med klänning fyndet ovan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback