Sugar Hill Fashion Spectacle

I helgen tog Sugar Hill Stockholm plats på Mosebacke och Kägelbanan. 
 
I lördags var det dags för "Fashion Spectacle" på Mosebacken och Kägelbanan där Fiffi's vintage deltog. Det var Sugar Hill som anordnade den årliga Swing dans festen. 
 
 
Malin Källström var en av tre kreatörer som skapade ett tema med vintagekläder, ett "casual" och ett "evening". På årets show skulle tre konkurrenter ta utmaningen att överträffa varandras vintage skapelser. 
 
Malin valde temat "Cinderella". 
Under "casual" så ska Askungen röra sig till musiken och nedanför podiet var den elaka styvmodern och styvsystrarna som försökte se till att skapa "jobb" åt askungen. Smula ner hennes podium med kaksmulor, "tappa" tallrikar etc och samtidigt försöka kliva upp på podiet. Askungen ska sopa bort smulor, plocka upp trasiga tallrikar och samtidigt "råka" sopa bort sina systrar och styvmor och "råka" trampa på dem när de försöker kliva upp på podiet. Askungen är obekymrad, söt och rar.
Systrarna är klumpiga och elaka och ska kivas sins emellan. Styvmodern försöker hjälpa sina döttrar i sina elakheter och försöker se ner på Askungen.
 
Den elaka styvmodern. Helt fantastisk person att prata med.
 
De elaka styvsystrarna.
Första Askungen, tiden innan balen på slottet.
Innan sminkningen kom på också.
 
I Askungen (som jag var modellen för) - i eveningwear så är systrarna och modern ute ur bilden och Askungen är nu förtrollad och tokförälskad. Hon dansar och flörtar och Disney-over-the top.
 
 
Om Fiffi's Vintage, en butik baserat på bröllop och fest/promdresses från 30-talet till 60-talet. Du kan hitta Fiffi's Vintage på Årsta slott utanför Stockholm, eller på nätet.
"Alla ska få vara en prinsessa" www.facebook.com/Fiffisvintage
 
Andra kreatörer var: 
MIRIAM PARKMAN
Stockholms vintage prinsessa och fina bloggare.
miriamskafferep
 
CAROLINE ERIKSSON aka Marshmallow Electra samlar vintage baddräkter och färgglada kläder, ofta med ett tema av söta djur och frukter.
Du kan hitta den butik online på Etsy eller i vintage showroom i Stockholm. www.marshmallowelectra.com
 
Fler bilder från kvällen:

 Carolinas vackra badkläder från en svunnen tid.
 
Old Ateljé!
 
Mycket härligt dansande tog plats och men var helt trollbunden när man tittade på alla.
 
Nästa år kanske man ska delta i allt dansande.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback